ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο χώρο μας σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό. Επίσης, η προσέγγιση κάθε ατόμου είναι εξατομικευμένη και το διαιτολόγιο που σχεδιάζουμε είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις προσωπικές του ανάγκες, ώστε να επιτύχουμε ένα καλό και μόνιμο αποτέλεσμα.

 • Απώλεια Βάρους

  Η απώλεια βάρους γίνεται με υγιή και γρήγορο τρόπο, ακολουθώντας μία ισορροπημένη και πλήρη διατροφή.

 • Αύξηση Βάρους

  Η αύξηση βάρους επιτυγχάνεται με εξειδικευμένη διατροφή, παρακολουθώντας συστηματικά την εξέλιξη της διαδικασίας και την επίτευξη του στόχου, ο οποίος έχει οριστεί από το διατροφολόγο.

 • Παθολογικές Καταστάσεις

  Στις παθολογικές καταστάσεις συμπεριλαμβάνεται κάθε μορφής ασθένεια (π.χ. σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα, παθήσεις πεπτικού κ.α.), και το διαιτολόγιο σχεδιάζεται σύμφωνα με το νόσημα το οποίο υπάρχει.

 • Διατροφικές Διαταραχές

  Οι διατροφικές διαταραχές αντιμετωπίζονται με στενή συνεργασία μεταξύ του διατροφολόγου, του ατόμου που πάσχει από διατροφικές διαταραχές και των ατόμων που είτε συνεργάζονται, είτε φροντίζουν το συγκεκριμένο άτομο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, που είναι η αλλαγή τρόπου ζωής και η διαχείριση των διατροφικών διαταραχών.

 • Συντήρηση Φυσιολογικού Βάρους

  Η συντήρηση φυσιολογικού βάρους είναι μία διαδικασία η οποία χρειάζεται τη συμβολή του διατροφολόγου, καθώς με μία ισορροπημένη διατροφή, είναι εφικτό να διατηρηθεί το βάρος που θεωρείται ιδανικό για τον καθένα ξεχωριστά.

 • Αλλαγή Διατροφικής Συμπεριφοράς

  Πολλές φορές, χρειάζεται να απευθυνθούμε σε διατροφολόγο για να μας βοηθήσει να αλλάξουμε διατροφική συμπεριφορά.

  Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητη η απώλεια ή η αύξηση του βάρους μας αλλά είναι αναγκαίο να μάθουμε να τρεφόμαστε σωστά και ισορροπημένα.

  Όταν ακολουθούμε μία ισορροπημένη διατροφή, συμβάλλει καταλυτικά στην υγεία μας και στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας.

 • Αντιμετώπιση Παιδικής Παχυσαρκίας

  Η παιδική παχυσαρκία έχει αυξηθεί αισθητά και στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγεί στην παχυσαρκία του παιδιού ως ενήλικα.

  Όταν ρυθμίζουμε το βάρος μας σε μικρή ηλικία, μας βοηθάει στην διατήρηση ενός σωστού βάρους στην ενήλικη ζωή και στην αποφυγή ασθενειών, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την παχυσαρκία, όπως είναι τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

 • Διατροφή και Εγκυμοσύνη

  Η εγκυμοσύνη αποτελεί μία περίοδο, κατά την οποία πολλές γυναίκες δεν προσέχουν το βάρος τους, με αποτέλεσμα να αυξάνεται απότομα. Είναι σημαντικό σε αυτή την περίοδο, η διαχείριση του βάρους να γίνεται σε συνεργασία με έναν διατροφολόγο, καθώς οι διατροφικές απαιτήσεις του οργανισμού είναι ιδιαίτερες και η μεγάλη αύξηση βάρους είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στο έμβρυο αλλά και στην ίδια την εγκυμονούσα.

 • Διατροφή και Θηλασμός

  Ο θηλασμός είναι μία περίοδος στη ζωή της γυναίκας, κατά την οποία η ισορροπημένη διατροφή παίζει καταλυτικό ρόλο. Μία γυναίκα που θηλάζει δεν είναι απαγορευτικό να κάνει δίαιτα, αρκεί η διατροφή της να περιέχει όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία προστατεύουν το θηλασμό και ταυτόχρονα βοηθούν στο αδυνάτισμα. Με μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή, ο θηλασμός γίνεται πιο αποδοτικός και ταυτόχρονα πιο ποιοτικός.

 • Αθλητική Διατροφή

  Η διατροφή των ατόμων που ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι εξειδικευμένη, καθώς κάθε άθλημα έχει διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις. Το διαιτολόγιο που σχεδιάζεται από το διατροφολόγο στοχεύει είτε στη μείωση του λίπους, είτε στην αύξηση της μυϊκής μάζας του αθλητή, ανάλογα με τις ανάγκες του.

  Αυτή η διαδικασία, απαιτεί το σχεδιασμό εξειδικευμένου διαιτολογίου και η μέτρηση του τοπικού λίπους γίνεται τακτικά, για να παρακολουθούμε την πορεία μας προς το στόχο που έχουμε θέσει. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μία προσεγμένη διατροφή, βοηθά στην καλύτερη απόδοση του αθλητή.

 • Εκτίμηση Διατροφικής Κατάστασης

  Ο διατροφολόγος πριν προχωρήσει στο σχεδιασμό του διαιτολογίου, κάνει μία εκτίμηση της διατροφικής κατάστασης του κάθε ατόμου, παίρνοντας ένα ατομικό ιστορικό. Με βάση τις διατροφικές του συνήθειες, προσαρμόζεται το καθημερινό διαιτολόγιο και γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

 • Τοπική Μέτρηση Λίπους

  Η λιπομέτρηση είναι μία διαδικασία η οποία γίνεται με εξειδικευμένο και σύγχρονο λιπομετρητή, ο οποίος μετρά τοπικά το λίπος του σώματος και μας δείχνει πως αυτό είναι κατανεμημένο στο σώμα μας και ποιά είναι τα σημεία εκείνα στα οποία συσσωρεύεται.

 • Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

  Η μέτρηση βασικού μεταβολισμού είναι οι θερμίδες τις οποίες καταναλώνει το άτομο σε κατάσταση ηρεμίας. Η μέτρηση μεταβολισμού είναι απαραίτητη για το σχεδιασμό εξατομικευμένου διαιτολογίου, καθώς μας δείχνει τις θερμιδικές ανάγκες που έχει ο καθένας από εμάς και οι οποίες διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

 • Μέτρηση Φυσικής Δραστηριότητας

  Η μέτρηση φυσικής δραστηριότητας πραγματοποιείται με εξειδικευμένο μηχάνημα, το οποίο μας παρουσιάζει λεπτομερώς ποιά είναι η φυσική δραστηριότητα του κάθε ατόμου και μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τη συνολική κατανάλωση ενέργειας που κάνει ο οργανισμός μας το 24ωρο.

 • Σχεδιασμός Εξατομικευμένου Διαιτολογίου

  Το διαιτολόγιο δημιουργείται με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού διατροφικής υποστήριξης, είναι εξατομικευμένο και αφορά αποκλειστικά το άτομο που έχει κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις, οι οποίες έχουν δώσει τις πληροφορίες για τις διατροφικές του ανάγκες.

 • Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας;

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και απολαύστε όλα τα οφέλη της σωστής διατροφής στον οργανισμό σας!

Επικοινωνία

Μπορούμε να σας απαντήσουμε μέσω τηλεφώνου και e-mail ή να σας δούμε από κοντά.

 • Καλέστε στο Τηλέφωνο

  Τηλέφωνο: 2810 281025
  Κινητό: 6977 826029

 • Επισκεφτείτε το Γραφείο

  Ανδρέου Κρήτης 1 (Κέντρο Ηρακλείου), 71 202, Ηράκλειο, Κρήτης.

 • Στείλτε το Μήνυμα Σας

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος με το μήνυμα σας εδώ.