ΠΡΟΦΙΛ

 • Άγγελος Δασκαλάκης

  Ο Δασκαλάκης Άγγελος γεννήθηκε το 1980 στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

 • Στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης, συμμετείχε ενεργά στο σχηματισμό διαιτολογίου ασθενών, καθώς και στην παρακολούθηση της διαδικασίας HACCP στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

  Ασκεί το επάγγελμα του διατροφολόγου από το 2007, διατηρώντας γραφείο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

  Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε έρευνες, οι οποίες οργανώθηκαν από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ).

  Συμμετέχει συχνά σε συνέδρια τα οποία αφορούν στη διατροφή, επιδιώκοντας τη συνεχή ενημέρωση για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των διατροφικών διαταρραχών γενικά.

 • Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με χώρους εστίασης και με κέντρα ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων, όπου ασχολήθηκε με τον υπολογισμό της θερμιδικής αξίας των γευμάτων και ταυτόχρονα σχεδίασε πίνακες, για την θερμιδική αξία προϊόντων.

  Επιπλέον, κλήθηκε να πραγματοποιήσει ομιλίες σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε ομάδες αθλητών αλλά και σε άτομα τρίτης ηλικίας, τα οποία φιλοξενούνται σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Ηράκλειο Κρήτης.

  ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Το Γραφείο

Το γραφείο μας βρίσκεται στο Κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας προσφέρει άνεση και ηρεμία.

 • Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας;

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και απολαύστε όλα τα οφέλη της σωστής διατροφής στον οργανισμό σας!

Επικοινωνία

Μπορούμε να σας απαντήσουμε μέσω τηλεφώνου και e-mail ή να σας δούμε από κοντά.

 • Καλέστε στο Τηλέφωνο

  Τηλέφωνο: 2810 281025
  Κινητό: 6977 826029

 • Επισκεφτείτε το Γραφείο

  Ανδρέου Κρήτης 1 (Κέντρο Ηρακλείου), 71 202, Ηράκλειο, Κρήτης.

 • Στείλτε το Μήνυμα Σας

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος με το μήνυμα σας εδώ.