Κανόνες ορθής επίσκεψης στον διαιτολόγο μου μετά τις γιορτές.

Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας, έχω καταλήξει στους εξής κανόνες για την πρώτη επίσκεψη σε διαιτολόγο μου με τη νέα χρονιά:

Λίγες ώρες πριν την συνάντηση:
1) Κόβω τα νύχια μου όσο πιο κοντά μπορώ και μετά τα βάζω σε ένα μπολ για περίπου 10 λεπτά. Στο μπολ έχω βάλει 1 λίτρο νερό και 100ml ξύδι . Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνω υπολείμματα από αρνιά, σοκολάτες, σιρόπια και οτιδήποτε έχω φάει με τα χέρια (το γλύψιμο των δαχτύλων δεν απομακρύνει τις οσμές).
2) Κάνω ένα καυτό μπάνιο, αφήνοντας το νερό να τρέχει πάνω μου για τουλάχιστον 20 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο διώχνω από πάνω μου ότι μυρωδιές έχω από τζάκια, μπουζούκια, λέσχες και άλλα μέρη διατροφικής κραιπάλης.
3)Πλένω σχολαστικά τα δόντια μου για τουλάχιστον 40 λεπτά, με τα εξής: Οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα και οδοντικό νήμα. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνω δυσάρεστες οσμές που αναβλύζουν από το στόμα μας.
4)Πείτε την αλήθεια. Κάντε μια πρόβα στον καθρέπτη και πείτε τα έξω από τα δόντια. Στο πρώτο ραντεβού μετά τις γιορτές δεν πιάνουν δικαιολογίες τύπου: Μόλις αδιαθέτησα, έχω να πάω τουαλέτα 5 ημέρες, έχω πιει 2 λίτρα νερό από το πρωί και 5 καφέδες, μόλις έφαγα, και διάφορα άλλα που λέμε πριν ζυγιστούμε, για να πετάξουμε από πάνω μας την ευθύνη της αύξησης της ζυγαριάς.

Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία και φέτος!