Θα φάω το Πάσχα;

Πασχαλινό Τραπέζι
Πασχαλινό Τραπέζι

Την περίοδο των γιορτών, συνήθως επιτρέπουμε στον εαυτό μας να χαλαρώσει όσον αφορά τη διατροφή. Αυτό βέβαια, έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους μας κατά 1-2 κιλά μέσο όρο.
Παρόλο που οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι δύσκολο να περάσουν οι γιορτές και να μην έχει ανέβει η ζυγαριά, αυτό δεν είναι ακατόρθωτο. Η διασκέδαση και η ισορροπημένη διατροφή μπορούν εύκολα να συνδυαστούν…
... Θα μπορούσα να γράφω για ώρες συμβουλές για το Πασχαλινό τραπέζι, κάτι που κάνω εδώ και χρόνια στο γραφείο μου. Θα τις αφήσω όμως, για τους καλεσμένους σε πρωινές εκπομπές που μαζί με τις συμβουλές, θα μας έχουν ετοιμάσει και ένα «θαυματουργό» ρόφημα, για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών!
Σε όλους εσάς που επιλέξατε το άρθρο μου για να βρείτε το μαγικό τρόπο να ξεδώσετε στις γιορτές αλλά και να ξεγελάσετε τη ζυγαριά, σας έχω ευχάριστα νέα!
Δεν χρειάζεται να κάνετε διατροφή τη Κυριακή του Πάσχα, μεσολαβούν 364 ημέρες ρουτίνας(άντε να αφαιρέσουμε μερικές για τα Χριστούγεννα) από το προηγούμενο και 364 μέχρι το επόμενο Πάσχα, όπου μπορούμε με ηρεμία να διαχειριστούμε τη διατροφή μας και να θέσουμε νέους στόχους!
Δεν παχαίνει λοιπόν η Κυριακή του Πάσχα, η καθημερινότητα Παχαίνει!
Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία!