Πατάτες στο φούρνο με θυμάρι και τυρί.

Πατάτες φούρνου με θυμάρι και τυρί
Πατάτες φούρνου με θυμάρι και τυρί

Ένα εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο για όλους!

Υλικά:
2 μέτριες πατάτες (150γρ.)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
4 κουταλιές της σούπας τυρί, χαμηλό σε λιπαρά (60γρ.)
αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Παρασκευής:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Πλένουμε τις πατάτες καλά και τις κόβουμε σε φέτες περίπου 1/2 εκατοστό. Στη συνέχεια, κόβουμε τις φέτες πατάτας σε λεπτές λωρίδες. Μεταφέρουμε τις πατάτες σε ένα μπολ, τις περιχύνουμε με λάδι και παράλληλα, προσθέτουμε τη ρίγανη και το θυμάρι. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι κι έπειτα, ρίχνουμε θρυμματισμένο το τυρί.
Τέλος, απλώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αφήνουμε να ψηθούν για 20 λεπτά!