Μανιταρόπιτα

Μανιταρόπιτα
Μανιταρόπιτα

Για μία νόστιμη, ελαφριά και εύκολη μανιταρόπιτα, ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή!

Υλικά:
• 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
• 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
• 400 γρ. τεμαχισμένα μανιτάρια
• 2 αυγά
• 3- 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
• 400 γραμμάρια περίπου light τριμμένο σκληρό τυρί
• ελάχιστο αλάτι
• πιπέρι

Τρόπος Παρασκευής:
Στραγγίζουμε καλά τα μανιτάρια.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (δεν χρειάζεται μίξερ, ένα πιρούνι είναι αρκετό γι' αυτή τη δουλειά).
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μεσαίου μεγέθους πυρέξ, το οποίο έχουμε λαδώσει.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 250 βαθμούς και μόλις βάλουμε μέσα τη μανιταρόπιτα, χαμηλώνουμε στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 50 λεπτά.