Σνίτσελ Κοτόπουλο

Σνίτσελ Κοτόπουλο
Σνίτσελ Κοτόπουλο

Ένα αγαπημένο φαγητό, χωρίς τις ενοχές του τηγανιού! Συνοδεύσετε το με μια δροσερή πράσινη σαλάτα.
Υλικά:
• 2 φιλέτα κοτόπουλου χτυπημένα για σνίτσελ
• 4 φρυγανιές
• 1 αυγό
• λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
• λίγο αλάτι

Τρόπος παρασκευής:
• Χτυπάμε το αυγό.
• Σε μούλτι κάνουμε σκόνη τις φρυγανιές και ρίχνουμε λίγο αλάτι.
• Περνάμε κάθε κομμάτι κοτόπουλου πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
• Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε μια κουταλιά της σούπα ελαιόλαδο.
• Στρώνουμε τα σνίτσελ.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.